Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
GBAK Solutions Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Vin sec de portocale 0.7l - Principe de Azahar Spania
165 lei
Brand
BSG018397
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vin sec de portocale 0.7l - Principe de Azahar Spania - Premium 16 ani vechime

Vinul de portocale este atat tonic, cat si un aperitiv minunat, ce poate fi consumat insa si ca produs medicinal.
Portocalele sunt fructe antioxidante, bogate in vitamine (A, B1, B2, B3, B6, B9, C), minerale (calciu, cupru, potasiu, fosfor, fier, magneziu, sodiu), fibre, grasimi si proteine, 100 g de fruct avand doar 60 de calorii. Unul din motivele principale ale creari gamei de vinuri de portocale Principe de Azahar este continutul ridicat de antioxidanti pe care aceste fructe il au.
Majoritatea persoanelor asociaza portocalele cu vitamina C si fac asta pe buna dreptate, deoarece un singur fruct de marime medie poate aduce mai mult decat necesarul zilnic al acestei vitamine pentru un adult.

Benefic si exclusiv, cu calitati incontestabile, elaborat manual din sucul celor mai bune portocale ale pamantului valencian, oferind un motiv excelent pentru a fi degustat, vinul sec de portocale este cel putin interesant, daca nu chiar deosebit, tinand cont de originalitatea produsului.
Sticla italiana pe trei straturi, de calitate superioara, cu aproape 5 ani de macerare si 16 ani vechime transforma vinul de portocale Principe de Azahar intr-un vin Premium si totodata intr-un cadou de lux, ideal pentru iubitorii de bauturi fine si de vin sec.

Comercializam doar Rezervele Casei Sendra Gonzalez.

Nota de degustare: Impresia generala este, mai degraba, una de finete, eleganta si echilibru. Culoarea este galben pai, cu o tenta opalescenta. Alcoolul si aciditatea sunt in deplina consonanta in corpul rotund si bine balansat, iar gustul este centrat pe portocale. Post gustul este lung, cu elegante senzatii amarui si fine atingeri minerale. Proaspat, racoros, caracterizat de o mineralitate tipica soiului si de o bogatie de arome specifice de iarba si portocale verzi, acest vin este un vin sec, fructuos, pe care prospetimea portocalelor il face placut si tentant.

Beneficii:
Vinul sec de portocale nu contine adaos de zahar fiind potrivit pentru diabetici;

Ca antioxidant, vitamina C din portocale combate actiunea radicalilor liberi, de aceea poate preveni aparitia anumitor tipuri de cancer sau inhiba evolutia acestora. De asemenea, ajuta si la lupta cu diverse infectii si poate fi de folos si in combaterea asteniei.
Totodata, Vitamina C din portocale ajuta la formarea colagenului, proteina esentiala pentru mentinerea sanatatii pielii;

Previne obezitatea;

Mentine sanatatea sistemului respirator;

Ajuta digestia, este recomandat pentru anorexie, dispepsie, tulburari intestinale sau lipsa de apetit;

Regleaza tensiunea arteriala si este recomandat pentru cei cu sange ingrosat.

Cynthia Sass, MPH, RD editor nutritionist, autor de succes, cu publicatii in New York Times, situeaza vinul de portocale ca fiind in Top 5 bauturi benefice pentru sanatate, pe locul intai clasandu-se Vinul Rosu Sec, pe locul doi, Vinul de Portocale, pe locul trei, Vinul Rose, pe locul patru, Vinul Alb Sec, locul cinci fiind ocupat de Vinul Alb Dulce.
Pe langa asta, vinurile de portocale Principe de Azahar contin multi antioxidanti, avand proprietati tonice si digestive pentru stomac.

Despre Principe de Azahar:

Crama Sendra Gonzalez a adaugat in 2002 o noua savoare la gama selecta de vinuri Premium Principe de Azahar - Vinul sec de portocale;
Metoda clasica de obtinere a vinului prin fermentarea mustului este una cunoscuta in intreaga lume. Si metoda obtinerii vinului din ierburile de orez folosita cu preponderenta in Asia este una raspandita pe acest continent. Totusi, procesul de elaborare a vinului din diverse fructe, altele decat strugurii nu este inca foarte cunoscut;

Sistemul de elaborare folosit in cazul acestui vin este cel traditional, la care nu se adauga alcool. Se utilizeaza sistemul clasic de fermentare a vinurilor.
Din Gura in Gura